加幾滴Mannas™ Well 落飲品度,就可以輕輕鬆鬆減肥喇!

瀏覽人數:27
發佈於 2020.05.29

依排真係多左出街食飯啊,不過真係比住家飯油膩得多呢!所以我每日都會加Mannas™ Well 係飲品度㗎

Mannas™ Well 蘊含純淨水、 棕色海帶提取粉(MOP™-HN)有效減脂、降低膽固醇、幫助消化、改善皮膚健康同預防腸度發炎㗎!真係好多功效啊!而且用法都好簡單,每日10滴,早上5滴同睡前5滴加落任何飲品度都OK,無味、純素、無糖、零脂肪、零人工香料同零防腐劑㗎!而且獲得美國 FDA (2008),歐盟歐洲食品安全局 (2018) 和韓國食品藥品安全部 (2012) 嘅認證添,真係信心保證啊!咁就可以輕輕鬆鬆健康減肥啦!

*本站之內容由作者所提供,並不代表本站的立場。因此本站對所有博客的立場、真實性、準確性及完整性不負任何法律責任。

相關話題

收藏此文章
  • Facebook分享
  • WhatsApp分享
  • Line分享
  • 複製連結

發表評論

{{commentText.length}}個字
全部評論 {{comments.length}}

作者最新文章

更多女生文章推薦