Biore Aqua Rich 水凝長效保濕防曬乳,保濕同時防曬!

瀏覽人數:47
發佈於 2020.05.02

就算幾咁趕時間出門口都好,我每朝都一定會搽足防曬先出街㗎,因為想keep住白淨肌膚丫嘛!

最近用緊Biore Aqua Rich 水凝長效保濕防曬乳,蘊含透明質酸、蜂王乳精華及BG保濕成分,高度保濕鎖水,最高防曬系數 SPF50+ PA++++,全面阻隔 UVA / UVB、防水耐汗,質地輕薄貼服,用作防曬或妝前底霜都得!

就算有時搽多咗都無焗嘅感覺㗎!防曬同時又可以為肌膚保濕鎖水,真係CP值好高啊!而且無色素、不易致粉刺配方,通過過敏性測試,所以就算係敏感肌膚都用得㗎!

仲有啊!依排成日帶住個口罩焗住啲皮膚,我會用埋Biore 印印油汗面紙,蘊含100% 化妝水,而且不含油份、無酒精、無香料,輕輕係面上印一印就可以印走汗水、油脂,令皮膚重拾清爽肌感,出街必備啊

*本站之內容由作者所提供,並不代表本站的立場。因此本站對所有博客的立場、真實性、準確性及完整性不負任何法律責任。

相關話題

收藏此文章
  • Facebook分享
  • WhatsApp分享
  • Line分享
  • 複製連結

發表評論

{{commentText.length}}個字
全部評論 {{comments.length}}

作者最新文章

更多女生文章推薦