★西班牙NO.1防曬品牌 - ISDIN 防曬液★

瀏覽人數:156
發佈於 2020.05.06

好想去旅行!! 好掛住以前一放假就可以周圍去玩呀!!
5、6月好岩歐遊架, 天氣好日照時間長~
我岩岩收到來自西班牙的ISDIN防曬液,
雖然唔可以去旅行住, 但都可以感受下西班牙的活力~在夏天外出, 無論行街又好行山都好, 記得要搽好防曬喔~
因為曬得多好易令皮膚缺水同老化架!!
ISDIN係西班牙NO.1防曬品牌,
更是西班牙游泳隊、登山隊及多種運動賽事的指定防曬品牌! 信心之選!

ISDIN多維光護沁融水感防曬液 SPF50+ (50ml)
ISDIN多維光護沁融水感兒童防曬液 SPF50+ (50ml)

呢個牌子仲同時推出兒童專用款~
好岩有小朋友既父母一次過買黎用呢!!
你知啦, 好多時小朋友都愛扮大人, 人有佢都要有架!!
一人一支, 不用爭, 哈哈~

ISDIN的防曬液, 有「以水造的防曬」美譽!
SPF50+防曬值, 好足夠日常使用, 也可阻擋UVB UVA, 可以保護皮膚~
配方有透明質酸鈉、維生素E、尿囊素等成分, 可保濕及抗衰老!!

試完, 真係覺得水感度極高!
一推已經好快吸收, 清爽輕透!
而且防水防汗, 無添加酒精、油分,
經皮膚科測試, 不刺激肌膚, 所以敏感肌既朋友都適用架!

而兒童防曬液, 更經過兒科醫生測試,
配方溫和安全, 就連濕疹BB也可用! (建議5個月以上可用)
添加了多種護膚成分, 玻尿酸及維他命原B補水保濕, 抵抗紫外線, 預防曬紅曬乾,
維生素E可抗氧化, 同舒緩鎮靜肌膚!

質地也是超好推, 好保濕, 不會泛白同過敏!
就算佢地玩到出汗都唔怕~~


一支有齊防曬、保濕、抗氧化3大功效!
大人小朋友都可以好好保護肌膚,
避免紫外線的侵害, 打造最好的保護~~兩個產品都有不同銷售店有得賣架~:

多維光護沁融水感防曬液SPF50+
可以係萬寧、屈臣氏、荷花親子、莎莎、榮華明尚藥房

以及clublike和HKTVMALL有售:
https://www.clublike.com.hk/isdin-fotoprotector-isdin-fusion-water-spf-50-50ml-a1748577.html https://www.hktvmall.com/p/H6921001_S_A1748577

多維光護沁融水感兒童防曬液 SPF50+
屈臣氏、荷花親子、莎莎

以及clublike和HKTVMALL有售:
https://www.clublike.com.hk/isdin-fotoprotector-isdin-pediatrics-fusion-water-spf-50-50ml-a1838902.html
https://www.hktvmall.com/p/H6921001_S_A1838902

* * * * * *

Follow:FB: www.facebook.com/MrsKan.blog

IG: mrskan_net (http://www.instagram.com/mrskan_net/)

歡迎聯絡合作:Email: ja20121111@gmail.com

*本站之內容由作者所提供,並不代表本站的立場。因此本站對所有博客的立場、真實性、準確性及完整性不負任何法律責任。

相關話題

收藏此文章
  • Facebook分享
  • WhatsApp分享
  • Line分享
  • 複製連結

發表評論

{{commentText.length}}個字
全部評論 {{comments.length}}

作者最新文章

更多女生文章推薦