肉肉的世界 @ 中環茶記

瀏覽次數:66
發佈於 2019.05.05

呢排返工成日OT真係好灰呀⋯⋯於是放工同同事去食好西!

近近地去左中環茶記dinner,因為我地2個太肚餓所以每人點了一份鐵板餐!

同事吃西冷我吃羊扒,鐵板上枱一刻勁開心,是肉肉的世界啊!好大份!一倒汁 ‘咋咋’聲,超級香噴噴!食落口感都唔錯~西冷好Juicy,羊扒很淋一D都唔SO,蒜茸汁和黑椒汁都好味!薯條夠粗好好味食唔停口,正正正!

我地每人仲點了杯懷舊特飲,紅豆冰很的豆豆很綿,薄荷朱古力原來是沙冰,很驚喜!

下次lunch行過再試下佢d常餐和咖哩先,菠蘿油都好吸引,睇相好大個,記住佢下次再翻食!

關於daidai & pipi

博客:

Blogspot . ohmykids  . Oh!爸媽MamiBuy 

Beauty Exchange .  she.com . elle . WeShare . ubeauty 

Instagram:daidaipipi

*本站之內容由作者所提供,並不代表本站的立場。因此本站對所有博客的立場、真實性、準確性及完整性不負任何法律責任。

相關話題

收藏此文章
  • Facebook分享
  • WhatsApp分享
  • Line分享
  • 複製連結

發表評論

{{commentText.length}}個字
全部評論 {{comments.length}}

作者最新文章

更多美食文章推薦