SK-II 鳳凰重新.最紅迎新春

瀏覽人數:304
發佈於 2016.01.15

 

上回講到 係 SK-II 發佈了首創既 Pitera X 天然精華油 既 <<Facial Treatment Oil 護膚精華油>>, 配合埋神仙水同 R.N.A. Power 系列,呢個冬天,姊妹門既肌膚就無有怕,隨時 keep 到最佳狀態。

 

 

 

 

除左 <<Facial Treatment Oil 護膚精華油>>外,係場內仲有一樣好搶眼既裝置,就係

SK-II 最新的 <<心 • 鳳新年限量版神仙水>> Facial Treatment Essence Phoenix Limited Edition,Jumbo size 既特別版神仙水。

 

 

靈感是來自改變之翼以及 change destiny,將象徵尊貴和永恆美麗的鳳凰羽翼圖像以中國傳統雕花剪紙藝術結合,於神仙水經典瓶身上展翅翱翔。 期望更多女性新一年如鳳凰一般浴火重生,開啟新的美肌之旅,改變自己的命運。新一輯既 <<心 • 鳳新年限量版神仙水>>廣告 更由中國知名女藝人倪妮做代言呢!

 

 

SK-II神仙水誕生至今已經年了!蘊含超過90%Pitera 天然酵母,以及氨基酸、礦物質、有機酸及維他命等營養物質, Pitera 分子與人體肌膚天然保濕因子成份結構十分相近,可幫助新陳代謝,恢復皮膚正常的更新週期,全面改善五大美肌範疇:細滑、緊緻、抗皺、白皙及光澤度。

 

有咁多好處,今個農曆年大家可以考慮將<<心 • 鳳新年限量版神仙水>> 送俾你既親友同佢地分享,令大家新一年有新既好開始。

 

 

 

這個組合我用了好一個月了,效果很好,毛孔粗大的問題比之前改善了,肌膚彈性好了

改變,就由SK-II開始。

*本站之內容由作者所提供,並不代表本站的立場。因此本站對所有博客的立場、真實性、準確性及完整性不負任何法律責任。

相關話題

收藏此文章
  • Facebook分享
  • WhatsApp分享
  • Line分享
  • 複製連結

發表評論

{{commentText.length}}個字
全部評論 {{comments.length}}

作者最新文章

更多女生文章推薦