推薦AQ消毒噴霧 解決嬰兒常見皮膚問題

記得言妹妹返幼稚園頭幾個月,幾乎每個月都病一次,最慘係無論點樣隔離兩姊妹,瞳妹妹差不多都次次中招… 
小朋友唔舒服真係寧願自己病:( 所以媽媽我即刻超勤力消毒!仲記得陀言妹妹嘅時間買過Toy and high chair cleaner,每次噴完都要過水,洗親玩具都好大陣仗。後來偉大嘅媽媽group推薦我用AQ消毒噴霧,唔單止唔需要過水,仲有好多好多用途。
AQ消毒噴霧除左多功能配方,仲有特別為小朋友而設嘅幼兒抗菌防敏配方,就算瞳妹妹咁細都用得!除左消毒,對於常見嘅皮膚問題(例如紅疹、濕疹、尿布疹)都有幫助,因為佢為小朋友皮膚表層加左一層抗敏保護膜,減少敏感源同細菌接觸小朋友,對抗嬰兒常見皮膚問題自然令小朋友無咁容易病。小朋友一出街就四圍摸,又未必咁容易搵到地方洗手,所以帶住一支旁身就勁方便。
 
若果係流感高峰期或者身體有人病,就可以用AQ多功能消毒噴霧周圍噴。不過屋企每次有人病都好似打仗咁,所以用機自動噴就方便得多!
 
 
呢部空氣殺菌淨化機可以分解甲醛同埋有毒化學物苯,有佢定時做空氣消毒就更加放心,一部機嘅有效範圍幅蓋200-1000呎,細細部唔阻定,啱哂一般嘅香港家庭。
#AQ健康科技水 #AQ #最受媽媽歡迎產品
#十年品牌 #香港名牌 #一支解決多個問題
#天然 #抗菌 #防敏 #濕疹BB專用 #媽媽必備
#健康智慧源自天然 #健康科技水 #口服無害
This entry was posted in 其他. Bookmark the permalink.