[飲食] 刺身 + 燒肉 雙重放題!

我喜歡燒肉放題,又喜歡日式放題!如果有2合1就好了!真係有呀!
今晚就係約咗朋友來這間有刺身又有燒肉放題食飯,食之前超期待! 食之後也覺得食物水準高,無食錯! 要寫寫食評!

 

 

.
.
這間放題在佐敦地鐵站A出口轉彎的一條街口,非常方便!高樓底、日式裝潢、座位亦寬闊,第一下用餐體驗感覺已不錯!

 

 
 

 

.
.

開始2.5小時任食時,會先送上一盤大刺身拼盤,都是無得放題叫的,尤其是海膽超鮮甜、帶子好肥美!每枱按人數送上一盤!
另外,每2位送波士頓龍蝦1隻;4位更送喜之次鮮魚;仲有一盤高級燒肉拼盤!
未放題已滿枱都是美味食物

 

 
 

 
 

 

.
.
放題選擇都多:
刺身有5款,全部按數量送上,沒有雪味, 鮮味,encore指數 *****

燒肉有多達15款,試過最喜歡是和牛西冷、和牛肉眼、骨付雞肉腸、手羽(雞翼)和牛舌片肉味濃郁,入口滋味!

 

 
 

 
 

 

.
.
另外,尚有天婦羅、沙律、小食、椒鹽燒、蔬菜 #超過60萬款食品任你食!
特別推介:燒菠蘿(燒完超香甜又有焦糖外層)、天婦羅蝦 (好大隻)、燒茄子(鮮甜)

出門仲有多款罐裝飲品任你選,有驚喜係仲有得任飲啤酒、紅、白酒、梅酒、清酒、柚子酒。

 

 

.
.
另一面仲有甜品及 Movenpick雪糕供應,真係食物好高質!最推介還是朱古力碎雪糕

 

 

.
.
依家用匯豐卡仲有8折,這間是我試過質素真的不錯的日式放題~

 

 

響 – Hibiki 日本燒肉

網址: https://s.openrice.com/QrbS0HiS800~dAcVy81eU
地址: 佐敦白加士街101號珀軒1樓

This entry was posted in 九龍, 日式菜, 自助餐/放題 and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.