【布甸狗大大舊】剩睇個樣都殺晒!! 今次真係芒果布甸~狗

朋友V通知:「快D去美心買布甸狗蛋糕畀SY, 好可愛」 20歲生日的布甸狗真的無處不在.
 

於是第一時間致電美心, 店員說:「你留電話就可以預留畀你, 你要唔要埋有兩杯甜品?? (: !今次有冇禮物加錢換呢?)
今次又真係無喎」

 
因為想給SY一個驚喜, 所以叫他跟媽媽走落地鐵站買東西當他一見美心有布布, 果然尖叫:「嘩!點解有布布蛋糕嘅? 好靚呀!
 
卡通造型蛋糕的市場策略勁得, 起碼無知的父母, 一定會盲目買來取悅小朋友, 店員問:「要唔要生日牌, 同蠟燭??(如果我話普通日子買嚟食,
係米好戇居?

全文+Video請繼續瀏覽 :http://dayanlife.blogspot.hk/2016/06/blog-post_25.html

This entry was posted in 甜品糖水. Bookmark the permalink.