教您如何豐胸 – Envus體驗六段間豐胸療程

教您如何豐胸 – Envus體驗六段間豐胸療程

·相信生完BB 餵過人奶嘅媽媽都知道停餵人奶之後胸部會下垂、鬆弛及變形! 而我3胎都餵人奶, 所以我嘅胸部都同樣有以上嘅問題! 於是經朋友介紹下, 我就去左 美胸塑身專家Envus 體驗豐胸療程! Envus六段間豐胸技術, 親身體驗如何全天然豐胸~~

我有時都會研究如何豐胸效果先係最好最天然, 而Envus 嘅 豐胸療程 – 6段瞬間升Cup術單靠治療師以人手及儀器按摩,即可豐胸、緊緻、回復彈性!而且無創無傷口、全天然嘅療程, 一次即見效!

·

做療程前Envus豐胸專家首先會好仔細咁檢查同埋量度胸部, 找出相對的問題, 於療程前作全面評估,,幫我搵出最適合我嘅療程, 甚至教埋我如何豐胸。

·

豐胸療程是如何進行的?

·

首先, 豐胸專家會用Envus 獨家研創手法, 以獨特的按摩手法,  用人手疏通胸部經絡穴位及乳腺, 保持激素分泌, 啟動胸部再發育,  將胸部周圍的游離脂肪全部集中,  矯正胸型, 增加胸部彈性, 改善胸部鬆弛! 按摩手法亦將背部的肉撥回胸部, 疏通乳脾感覺較大 !

·

之後再用儀器發出嘅溫熱按摩胸部, 加速血液循環, 增大脂肪數量及體積, 刺激膠原增生, 膠原支架重整, 胸部就可以收緊同埋仲即時提升番!

·

最後步驟豐胸專家為我敷上Envus獨有效天然豐胸精華萃取液嘅胸膜. 其濃縮成份能提高胸部脂肪細胞數量,  促進脂肪積聚, 亦令胸部皮膚變得嫩滑!

·

做完整個療程後Envus豐胸專家仲教我日常胸部護理及如何豐胸, 超貼心!

好開心療程後即時量度尺寸, 胸部明顯提升了一級, 一睇前後對比圖就知啦!

·

以後唔洗再哂時間研究如何豐胸先最有效喇, 直接去Envus豐胸專家到做療程就OK!

·

查詢或預約: 64642626

銅鑼灣怡和街56-58新基商業大廈17樓全層

(地鐵F出口 電車路m記隔離 )

·

旺角彌敦道611-615飛達商業中心1401

(地鐵E1出口 雅蘭中心隔離)

This entry was posted in 健康瘦身, 美容療程 and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.