【Phoenix Sweets – 大館新店試業日期】

終於可以公布啦!

2018年5月29日, 香港法定古蹟 大館 Tai Kwun 營房大樓2樓, 我們的中環新店將會開始試業!

記得大館開幕初期, 公眾人士需要登記才可入場呢。

詳細資料請參考大館官網: www.taikwun.hk

這個舖位是一個很難得的地方,大館會是香港一個本地人及遊客必到的保育古蹟景點,亦會是香港藝術文化的地標。我們很慶幸能夠成為當中的一份子,在這個別具意義的地方展示Phoenix Sweets的手作蛋糕甜點。

期待再跟大家見面呢!

Picture credit: www.taikwun.hk

We are excited to announce that our new Central store will begin test run on 29 May 2018 at Tai Kwun, the must go heritage landmark in Hong Kong!

Please be reminded that public will have to pre-register before visiting the site.

For details, please visit Tai Kwun’s official website: www.taikwun.hk

We look forward to seeing you soon!

This entry was posted in 其他, 其他, 創業, 活動, 消閒, 甜品/飲品, 香港, 香港 and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.