2020親子好去處 假日好去處 遊玩最新指標

【假日好去處2020】【親子好去處】

過多兩星期又放新年假,家長想同小朋友假期放鬆下,今日揾到個商場喺包曬吃,喝,玩,樂於一地玩的親子限定活動﹗令家長唔曬頭痕痕!

1. 奇奇可可兒童樂園

位觀瀾湖新城3樓-海底撈旁邊

兒童樂園面積有二千呎

將自然、藝術、生活完美地融合起來

一進入樂園 可以感受到十足的歡快 猶如進入了遊樂王國

夢幻空間

半透明的夢幻設計 讓家長在孩子玩樂時更易看管

攀爬係小朋友最愛一項活動

樂奇可可設有攀爬區

專為孩子而設

2.觀瀾湖新城MH Mall

行入中庭,見到一個巨巨巨巨巨型的大型兒童玩樂pop-up空間,聽講約3個月這空間就會轉一次主題,當然離不開兒童玩樂3寶啦,包括滑梯,波波池,小繩網。果然係親子旅遊好去處,喺香港真係冇可能見到有咁巨型的親子遊樂設施。

希望可以為大家帶來快樂嘅時光!

活動時間:逢週六日,10:00-21:00
活動地點:觀瀾湖新城星空廣場
活動內容: MH MALL創意市集是觀瀾湖新城連手觀瀾湖藝工場,為都市生活傾心打造的時尚創意活動。從原創設計到手工達人力作,從中華傳統文化到街頭潮流風向,從商戶精選到星級食品,從科技創新到兒童創意玩具……每一個跨界融合的都是我們為追求美好生活而做出的承諾

咁多精彩活動等緊你,緊喺去埋Book個Package住兩日一夜啦!

詳情:https://reurl.cc/lLz89A

This entry was posted in 其他, 好去處 and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.