De moduleproductie van een laserpen

In de industrie voor het maken van modules is de 5000mW laserpen als een innovatieve positioneringstechnologie, zoals de punt-, lijn- en kruisopwekkingsfuncties, geleidelijk verspreid over het maken van doeken. De toepassing van de blauwe laserpen met lichtemissie van de punt-, lijn- en dwarsvormen speelt een zeer belangrijk onderdeel om de kwaliteit van de module te behouden en te verbeteren. Het is ook werkbaar voor het handhaven van de nauwkeurigheid van naaien en lijnnauwkeurigheid.

Deze laserpointer wordt zowel gevoed als bestuurd via standaard USB-computerpoorten. Perfect voor bio-analytics, research, industriële en halfgeleidertoepassingen, het gemak en de controle door de USB-interface maken de laserpointer een aantrekkelijke, betaalbare keuze voor een verscheidenheid aan situaties.

 De laserpen wordt geleverd in vierkante en ronde pakketten van 405 nm tot 780 nm en met uitgangsvermogens van 1 mW tot 50 mW. Al onze laserpointers bieden een consistent vermogen en een aangepaste grafische gebruikersinterface voor een nauwkeurige controle van het uitgangsvermogensniveau en de aan / uit-status. Dit is een kosteneffectieve lasermodule die is ontworpen om een ​​stabiele multimodus- of single-mode-bundel te leveren waar u deze nodig hebt via een vezelgekoppelde uitgang.

Tegelijkertijd is het een nieuw ontwikkelde moduleproductiemethode, die breed toepasbaar is voor alle soorten fabrikanten van modules. Het maakt niet uit wat voor soort van de laserpen 5mW is gekozen, de gebruikers zijn altijd in staat om het beste resultaat te krijgen bij alle gelegenheden voor het maken van modules. Alleen als gebruikers laserpennen gebruiken, is er geen speciale professionele kennis of vaardigheden voor nieuwe werknemers totdat ze laserproducten van hoge kwaliteit krijgen.

In de industrie voor het maken van modules is deze groene laserpen van 5 mW het meest geschikt voor gebruik in gestandaardiseerde kledingproductie. Tegelijkertijd kan de toepassing van laserpen het vertrouwen op werknemers verminderen, waardoor de werkefficiëntie van werknemers sterk verbetert. Het maakt niet uit wat voor soort laserpen met de verschillende lichtvorm van de punt, lijn of kruis, al deze industriële laserpennen in staat zijn om werknemers en fabrieken te helpen om de beste kwaliteit lasermodule te krijgen met de eersteklas kwaliteit en de laagste invoer van handleidingen en kosten.

Beschikbaar met de zichtbare straal van 650 nm golflengte, kunnen werknemers een eenvoudige laserpen gebruiken om de positie van de knoppen in de productielijn van de module te bepalen. Meestal kan dit soort laserpen worden ontworpen en vervaardigd met een uitgangsvermogensbereik van 5 mW tot 100 mW. De werkende stroom is niet meer dan 180ma. Afhankelijk van de exacte uitgangsvermogen van een laserpen, kan de uitgeruste DC-ingangsvoeding worden ontworpen met een wisselspanning van 3V tot 5V selecteerbaar.

De astronomie groene laserpen wordt standaard geleverd met thermisch beheer en een laserstraal van hoge kwaliteit. De ontwikkeling van de laserpointer is belangrijk, dus we wilden een gratis technologie bieden die gemakkelijk te implementeren is. De betaalbare prijs maakt de laser ideaal voor elke toepassing die een stabiele straal vereist zonder het budget te breken.

Tijdens het proces van het maken van de sectie, zijn er veel processen die gebruikmaken van punt-, lijn- of kruislaserlicht om een ​​nauwkeurige positionering te maken. Zonder effect veroorzaakt door de handmatige bediening, zal de productie van de module vloeiender zijn en zal de werkefficiëntie ook hoger zijn. Het kan in plaats daarvan speciaal speciale meetapparatuur in de hoge prijs krijgen, maar hetzelfde niveau van werkefficiëntie bereiken bij het maken van modules.

Door de lasermodule via het goed begrepen en alomtegenwoordige USB-protocol aan te sturen en te besturen, krijgen fabrikanten, analisten en onderzoekers meer besturingsopties. Universiteiten zullen de eenvoud en betrouwbaarheid van de laserpointer ook waarderen. "Verkrijgbaar in golflengten van 405 nm tot 780 nm en vermogens van 5 mW tot 20 mW, zal de temperatuurbestendige vezel een kwaliteitsstraal leveren, zelfs in ruige omgevingen.

Deze lasershow is de belangrijkste fotonica en lasergebeurtenis. Met meer dan 1.250 bedrijven blijft deze tentoonstelling het vlaggenschipevenement om de nieuwste producten, gereedschappen en toepassingen voor onderzoek of zakelijke behoeften te vinden. Tijdens de beurs zullen we de laserpointer en andere nieuwe geavanceerde laserproducten demonstreren. Ga naar de website van het bedrijf voor meer informatie over lasertechnologie. De nieuwe lasermodules, de Fiber PM genaamd, bieden op afstand laserstralen in omgevingen die niet geschikt zijn voor lasermodules zelf, door de bundel door glasvezelkabels te leveren.

5mW groene laserpen

U hoeft geen gekwalificeerde ontwerper of architect te zijn om te experimenteren met deze groene laserpen 5mW. U kunt met minimale inspanning lichteffecten rond het huis maken. En een van de beste plaatsen hiervoor is onder uw kabinetten. Deze laserpennen zijn ook praktisch. Bovenlichten veroorzaken schaduwen onder kasten. Dit geldt ook voor keukens, bijkeukens, badkamers en suites. Welke lasers u ook kiest, de krachtige laserpennen geven niet veel warmte af, in tegenstelling tot andere laserapparaten met laag vermogen.

https://www.deviantart.com/laserkopen/journal/Het-goede-golflengte-van-de-laser-pointer-644415066

This entry was posted in 其他. Bookmark the permalink.