【魔法紀錄】買咩好?特訓之杏子、菲莉希亞篇

 

WTF man?? 睇錯烙炮嚇L死我XDDDD

雖說我好中意杏子,但我實在冇咁多銀兩可以揮霍…所以對於一個冇石抽杏子嘅人嚟講,首先當然係轉蛋卷,每一日枚,每次5個水晶波波(?)嗰個。然後係pick up轉蛋最後一日一鋪清哂。儲起for日後用又得。

之後當然係覺醒道具,咩水引結、鍛帶之類,再之後係好難掉落嘅彩虹寶玉,再之後係回復藥。

如果你已有打算會練或抽其他暗屬角色,咁你就冇必要買菲莉西亞。因為喺你轉蛋時,總有機會會抽到佢。而且命運寶作用不過係俾你裝多一兩張記憶結晶卡,角色養成重要度包尾。

但對於抽到杏子嘅歐皇,順序可能唔一樣。其實冇話抵唔抵買,你要用但係已經使哂啲在庫,咁就算佢開價50個藍色波波你都係要換㗎啦……所以對於好想盡快將杏子升Lv並5星嘅人嚟講,覺醒用品會比轉蛋卷更有吸引力都唔出奇。

 

This entry was posted in 電子遊戲. Bookmark the permalink.