吳雨霏投訴拍dermes脫毛廣告時有難度?! 拍完後仲手都痹?!

Kary(左)和Fiona走埋一齊就雞啄唔斷。

早前dermes邀請了八位美女拍攝新一輯脫毛廣告,包括吳雨霏(Kary)、薛凱琪(Fiona)及劉心悠,其中吳雨霏拍dermes脫毛廣告時竟然要投訴?dermes為了這次廣告,搭建了七吋厚人造沙灘,營造夏日感覺。但Kary因為要長期側臥騷長腿,最後搞到手都痹~

吳雨霏(Kary)、薛凱琪(Fiona)及劉心悠等八位靚女最近為脫毛公司拍攝新一輯電視及平面廣告,正所謂「三個女仔一個墟」,八位美女齊集當然是非常熱鬧。而Kary今次拍攝更大騷長腿,與同場的靚女一同分享閨密樂。但Kary因長期維持側臥,最終搞到手都痲痹︰「拍攝時只可以用前臂支撑身體,呢個動作足足Hold咗一個鐘,拍完手臂痲痹了很久。」

This entry was posted in 其他. Bookmark the permalink.