我的回購精華 – Bicelle Hydra B5 Gel

乾燥敏感肌既我, 揀護膚品都會著重補濕無香料,Bicelle 皇牌 Hydra B5 Gel係唯一一枝我會回購既精華。

Bicelle 皇牌 Hydra B5 Gel 蘊含獨家Tri-hydra醫學補濕系統,能促進細胞再生, 用後令肌膚有如注入1000倍補濕精華,即時做到「水潤、抗氧✨、再生」功效。長期持續使用B5 gel 可以解決乾紋、毛孔等肌膚問題,效果比一般補濕產品顯著。

我最鍾意佢質地輕薄易吸收,潔面爽膚後,取3-4滴連面及頸一齊搽,輕輕按摩已完全吸收, 即時補濕鎖水,令肌膚不暗啞。 仲有我喺唔方便個幾日,皮膚會特別差,上唔到妝,嚟個時候我就會額外加幾滴落粉底液內, 可使妝容貼面。

由於長期用B5 gel, 所以每當某零售商做出位價時我就會入定幾枝備用,老公成日挖苦我, 買多d平d架? 定唔駛錢啊! 男人都唔明白, 用完無哂, 要週圍搵, 又要捱貴貨既慘痛心情。

最近我 join 左Gratus月購會,以月購形式體驗「醫美升級」的全新概念, 每月$180,就可於指定18款產品當中任揀1件,當中有很多人都熟識的品牌皇牌產品+每月精選產品。

以我必回購既Bicelle B5 gel 為例,我只需俾$180就買到,仲有3款醫美產品試用送比我,以後唔駛再開口問有無sample俾我啊? 慳時又方便,每月送到我家。

現在全新會員連續訂購3個月($180/月),首3個月送你療程體驗一次,現正推廣既係Geneoo 「基因表現療程」一次 (價值$1,600) ,療程有效改善肌膚。擊退暗啞、缺水、細紋3大肌膚問題,重現白滑水潤原美肌。

快上gratus了解更多資訊

https://www.gratus.com.hk/s/M3WS9C

https://www.gratus.com.hk/community/content/10001955

Bicelle – Official gratus

#Bicelle #B5Gel #醫學精華專家 #TriHydra三角醫學補濕系統 #對抗持續缺水 #療程後加強補濕 #最強醫學補濕精華力量 #SERUMtransformation #B5忠粉 #非一般的補濕產品 ‪#gratusSubscriptionClub #月購會 #醫美升級 #每月180蚊 #18款皇牌產品俾你揀 #每月精選 #gratusblogger

歡迎合作。試用產品。試食。出席活動。
#Foodie #Beauty #lifestyle
This entry was posted in 護膚. Bookmark the permalink.