如心酒店集團 – 邊度都Duck

暑假又到,係咪煩惱緊同小朋友去邊度玩呢?

出埠旅行固然好,入住本地酒店亦不失為一個好選擇,兩日一夜都已經可以很開心,如果你識揀既話。

小朋友,應該會對可愛的 B. Duck愛不釋手。家陣,如心酒店集團旗下既6間酒店,包括荃灣的如心海景酒店暨會議中心、如心銅鑼灣海景酒店、如心艾朗酒店、如心南灣海景酒店,以及旺角既薈賢居,會聯乘得意既B. Duck,為大家帶來活潑又有趣的繽紛假期。

我親身見識過荃灣如心。門口那超巨的吹氣B. Duck,大人小朋友都會喜歡,絕對是一流的打卡位。

一家大細值得考慮入住豪華海景客房,千鬆啲呎地方,空間感十足,小朋友跑跑跳跳都唔成問題。

房間的每個角落,那管是洗手間、沙發、茶機抑、窗或是電視櫃,均會發現趣緻小黃鴨的蹤影,透度都係duck…

個人尤其中意電視櫃上的B. Duck枱燈,可愛又實用。

小朋友見到B. Duck的枕頭被鋪,相信會興奮得立馬跳到床上。有咁可愛既小黃鴨陪住瞓,會唔會特別容易進入夢鄉呢?(梗係講小朋友啦!我依家企係度都瞓得著啦!)

正所謂好食好住,有靚房住之餘,自助餐也貫徹B. Duck主題。一家幾口去食buffet,細路有地方走動,唔開心就假。

今個暑假,行動吧!

This entry was posted in 好去處 and tagged . Bookmark the permalink.