彩豐行 殺菌消毒噴霧

屋企咁多小朋友,尤其有個初生嬰兒,清潔消毒更加要不能忽視。彩豐行呢套天然殺菌消毒噴霧,就非常適合我哋一家使用喇,每枝仲有唔同作用添。

多功能噴霧同埋幼兒防敏噴霧,可以直接噴於日用品、空氣、手,有效防疫、淨化空氣、甚至消毒傷口。

環境除臭噴霧,分解空氣中有害物質,例如甲銓,仲能清除異味。我地就用來噴垃圾桶同BB尿片桶旁邊,可以除臭。

寵物滅菌噴霧,直接噴在寵物身體上,消除佢哋皮膚上嘅不適,而且可避免寵物將外來嘅細菌帶到家中。

另外,仲有廁所板噴霧及液晶體屏幕噴霧。

噴霧嘅主要成份為柿子提取物,無酒精無藥性,天然安全,唔會刺激皮膚或眼睛,嬰兒、孕婦都適用。多間權威機構驗證,殺菌達99.9% ,例如甲乙型流感。 大枝裝放屋企用,細枝裝袋出街,隨時隨地都可以同隔絕病菌啦。

更多資料可參考

彩豐行 http://choi-fung.com/

This entry was posted in 其他, 家居, 親子 and tagged , , . Bookmark the permalink.