不再烏眉恰睡@自然良坊~靈芝孢子

搭入呢d早晚涼,下午熱到爆的天氣,夜晚瞓又瞓得唔太好,攪到每日返工,都感覺好攰,勁想瞓囉!同埋大家會唔會好似我咁,一唔夠瞓,個人抵抗力就差了,勁易病!

我真係勁唔想病囉,咁可以點啊?咁可以試吓食營養補充品去睇吓有冇改善先!

 


都知大家怕食西藥嘅營養補充品,咁可以試吓中式嘅靈芝啦!

 

呢排試咗”自然良坊~靈芝孢子”睇吓佢可唔可以解求到小妹,關注我嘅健康問題先!

 

 

產品簡介:靈芝為傳統珍貴藥材,有神奇仙草之稱!是男女老少持久養生之良藥,而自然良坊靈芝孢子將優質原木生赤靈芝孢子進行”活性破壁”處理,保存孢子完整養份,更有效被人體吸收,同時亦保護孢子內活性精華。

絶對適合對關注心血管及細胞健康、手術前後及化療、長期疲倦、精神不振,四高困擾之人仕,可長期服用,小童亦可服用,補而不燥。


 

食用方法:

1. 一般保健用途:每天早上飽肚後,進食一粒

2. 體弱:每日1-2次,飽肚後,每次一粒(建議早上 / 中午服用)

3. 接受化療前後人仕:每日三次,每次3至4粒,飽肚服

4. 1-12歲小童:用量減半,飽肚服

 

 

其實頭一星期我諗住想反應更好,所以頭一星期都keep住早餐同午餐後,食一粒“自然良坊~靈芝孢子”後,我已感到當晚的睡眠質素,好似比平時快瞓得著,仲要冇醒過,一覺瞓天咁滞!瞓得好咗,返工感覺比之前有心有力咗,去到晏晝時間,我都冇咩話想瞓的感覺,依然仲保持住一種動力!

 

咁我見幾日都瞓得好咗,就由一星期後,開始轉番一天一粒(在早餐後食), 睡眠質素依然好喎!呢排真心feel到自己身子冇咁弱雞了!終於都冇咗想作病嗰種感覺了!真高興!見到自己身體有改善!

 

有圖有真相,個樣真係比之前精神咗好多啊!

 

 

以上產品及產品資訊,全部由品牌提供

This entry was posted in 健康 and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.