減食是最好的瘦身方法@GI Project 低GI可以瘦

香港人三餐,以澱粉質為主,因為感覺較飽肚,但大家知道嗎?正正因為呢d澱粉質內的成份,容易令身體積聚脂肪。
 
大家有冇覺得,明明已經唔算係食得多肉,但都會有脂肪積聚呢?呢d就係因為澱粉質而引起的高GI食物啦,其實人唔想肥,應該係要多吃低GI的食物,如菜類、生果類之類的東西,但剩係叫大家食呢d,大家都應該會捱不住,但小妹近排就試咗隻”GI Project 低GI可以瘦”,睇吓佢點樣可以令我從飲食中下手,因為達至輕鬆瘦身的方向走啦!
 
 
產品簡介:”GI Project 低GI可以瘦”當中的專利成份能調節身體吸收,令你不需要改變飲食習慣的情況下,也能做到低GI飲食法則中,最重要的延緩消化和減少糖份的吸收。從此,你也能輕鬆享受低GI飲食帶來的好處,瘦身效果再不容易反彈,而且不會影響精神和皮膚狀態,聰明利用身體機制,讓你可無負擔下瘦身,你會漸漸覺得不易餓,再也不會攝取過多的脂肪。
 
 
刪開嚟睇吓先,包裝好精明喎,成本書咁,一盒有三包,一包是一星期的份量
 
 
服用方法:早晚餐前各一次,每次兩粒及以温水送服
 
 
其實食咗兩星期左右,我已感覺自己午餐及晚餐吃的份量,比之前細咗至少50%,雖然食少咗咋喎,但又冇話好快肚餓,吃完正常份量的早餐後,還是正常lunch時間才想吃東西,但吃的份量,的確比之前小了,好快已覺得飽肚,吃小了,真係瘦得特別快的,睇吓個肚子,明顯地比之前小了!雖然都不算是瘦,但至少肚腩位,較之前細了,已有好明顯的效果啦!
 
 
而家有咗”GI Project 低GI可以瘦”,就唔駛要好想食,但又要忍住口咁瘦身啦!佢會比您自然飽足感,令您胃口都細d,因而達至理想的瘦身效果!
 
 
想知更多”GI Project 低GI可以瘦”嘅資料,可以去以下links了解 ~~
 
– official website: http://www.lowgiproject.com
 
– official facebook: 低gi可以瘦-gi project
 
 
以上產品及產品資訊,全部由品牌提供
This entry was posted in 個人, 健康, 其他 and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.