【PDO埋線邊間好】MIOGGI好唔好?豁出去!夏天盡情V面!

夏天成日面腫腫,見到塊肥面就嘆氣,就算減肥都瘦唔到塊面,好慘。近排見到朋友做完PDO埋線回來,塊面真的V了,令我心郁郁諗好唔好想試!我問朋友做邊間好,先知MIOGGI有埋線做,佢仲讚醫生好細心,做得好好。佢嘅效果好自然,唔會係好似同一個模吸出來咁,一睇就知整了,於是我就膽粗粗去了試。

首先講吓咩叫PDO埋線,佢喺韓國又叫Ultra V Lift,原理是利用可吸收PDO膠原線埋入皮膚底層,將肌肉與脂肪固定住,令面型更立體更V,PDO線更可於皮膚內促進真皮層膠原蛋白增生,令皮膚更彈更滑,膚質更好。

001

PDO膠原線可以埋入面部不同細小或大面積位置,視乎需要,醫生可為用家度身訂造不同療程。

MIOGGI好唔好?首先,安全係我最大concern,MIOGGI療程使用的是韓國KFDA認證的醫學PDO膠原線,能被人體自然分解,令我唔需要擔心有咩殘留喺身體裡面,導管亦都係一次性,非常衛生,令我好放心。而且MIOGGI用的是韓式立體埋線打法,於固定位置埋入PDO膠原線,可即時拉提兩邊面頰,V面效果更顯著。中心環境不錯,有設備完善的手術室同註冊醫生,令我信心增加不少。

002 003

PDO埋線好唔好?邊間點揀好?我覺得MIOGGI「韓式立體PDO面部拉提」幾值得做。我以前都打過BOTOX瘦面,要等個幾月先見到效果,而且唔夠long lasting,半年後唔補打會彈番轉頭。至於埋線瘦面,V面效果即時可以見到,醫生仲話維持時間更可以長達兩年。

即睇我今次療程前後對比:

004

療程前                             療程7天後

相片可見,我做PDO療程前臉頰比較”dum”,而且嘴邊有木偶紋。療程後7天後,面型V了,木偶紋淺了,連嘴角也有微微往上提升,效果很滿意呢!

MIOGGI「韓式PDO立體提拉療程」依家做緊promotion,首次體驗價 $2,888(50條線),去佢地網頁登記就得:http://bit.ly/2c7JKLS

 

This entry was posted in 其他, 美容療程 and tagged , , , . Bookmark the permalink.