推薦AQ消毒防疫噴霧!!

近期日日周圍充斥著武漢肺炎既消息,仲有死亡個案。

武漢肺炎病毒會經空氣傳播,甚至停留係物件上,人心惶惶。

丁丁媽眼見大家瘋狂咁搶購市面上既消毒噴霧,但係防疫產品咁多唔同款,你地又知唔知邊款先係有效?

而特別有BB或者小朋友的家庭,就更加要小心揀選一D對身體無害得黎又有效既消毒防疫噴霧。

經過一輪比較之後,丁丁媽特別推薦用AQ消毒噴霧

點解咁多唔同牌子,丁丁媽要推薦AQ消毒防疫噴霧做我地全家既消毒防疫噴霧

 

其實AQ一向身邊好多朋友都有用開。

我最中意AQ 夠天然,呢隻丁丁媽推薦的AQ消毒防疫噴霧由十多種植物萃取液提煉而成,不含藥性及人造香料和色素,非常天然。

因為係萃取天然植物成分,可以真正做到天然抗菌,而對抗身體其他皮膚或呼吸問題,例如:濕疹,鼻敏感就更有效。

因為AQ消毒防疫噴霧 無添加化學成分,所以長期使用都唔怕會有副作用,對身體無刺激性,咁就更放心俾屋企人用,確保100%安全。

  

除左殺菌之外,推薦AQ消毒防疫噴霧。

因為仲有其他六大功能,包括解毒、修護、淨化、防禦抗菌、除臭、除甲醛。

全面為我同家人提供健康環境。

 

丁丁媽真係好中意AQ消毒防疫噴霧

因為工作環境的關係,丁丁媽極力推薦AQ消毒防疫噴霧,

因為係公司經常會接觸到小朋友的飛沫同埋大小二便。

公司雖然會提供消毒搓手,但係酒精有一定的刺激性,手仔又乾又紅,經常用仲會爛手。

但係用AQ消毒噴霧噴幾多都唔怕傷到手仔。

 

AQ使用方法好簡單。只需噴一噴,無需過水,就可全面殺菌既AQ消毒防疫噴霧

 

         

 

 

出街時,帶一支輕便裝AQ,兩位公主周圍摸之後就噴兩噴,有效防止細菌病毒交叉感染。

 

 

 

 

 

 

 

 

平時屋企就用大支裝,在所有用品上都噴AQ,改善環境中的污染。

 

 

 

 

而大支噴壺裝會設有開關鎖,不用的時候可以鎖上,唔怕小朋友多手亂搞。

 

 

大力推薦AQ消毒防疫噴霧

丁丁媽推薦的AQ消毒防疫噴霧有幾款配方,大家可按自己需要選擇合適的配方。

而丁丁媽就將五個配方都買曬,五個配方各有唔同功效,分俾屋企人一齊用,唔單止希望一齊打武漢肺炎,仲可以齊齊活得健康,仲要同敏感皮膚,濕疹,同纏繞我多年的鼻敏感SAY拜拜。

 

  1. 多功能滅菌配方

唔想煩既,一於就用多功能滅菌配方。呢個都係AQ的皇牌配方。呢排,丁丁媽係屋企門口會放一支AQ多功能滅菌配方,放工入門口前可以噴下自己個人,特別係鞋底同門柄,殺殺菌,唔好將D汙漕野帶返屋企。

 

 

 

 

 

2. 幼兒抗菌防敏配方

屋企有BB嘅不妨買呢個,所有小朋友用品(包括:玩具, 餐具, 衣服,床單, 毛巾, 牙刷等等)。平時要返工,放假又要湊女,無時間換床單同抹玩具都唔怕,只要喺玩具同埋床上用品上面噴兩噴AQ消毒防疫噴霧,就唔怕啲細菌會滋生。

 

 

 

 

 

3. 肌膚抗菌修護配方

丁丁媽勁推呢個肌膚抗菌修護配方女士用,我會每日塗底霜前噴下部,可以平衡PH值,緊緻肌膚, 敏感都改善。我又會袋住細支裝係袋仔,每日換口罩個時噴下仔,因為長期戴口罩太焗促會有粉刺同出暗瘡,噴下肌膚抗菌修護配方可以預防毛孔阻塞,令肌膚保持清爽。

 

 

 

 

4. 環境除味抗毒配方

之前丁丁媽公司剛剛搬,啲新傢俬甲醛味勁重,用呢個可以分解甲醛, 除煙味, 垃圾臭味, 厠所味, 魚腥味, 車廂除味, 汽油味, 新傢俱異味等等。而且,丁丁媽屋企個智能垃圾筒勁臭,所以每次換垃圾袋時噴一噴環境除味抗毒配方,氣味清新返。

 

 

 

 

 

5. 寵物滅菌除臭配方

丁丁媽的嫲嫲90歲,屋企得一隻貓咪陪住佢。好老實講嫲嫲年紀咁大好難keep住打理貓貓同清潔。所以我就買左呢個寵物滅菌除臭配方。用左佢有助除臭, 防止脫毛, 芽苞菌等問題。

 

 

 

 

 

——————————————————————————————–

另外,丁丁媽仲買左 納米殺菌抗敏機 (鼻敏神器) AD313 

丁丁媽長期有鼻敏感,兩位小公主就成日傷風,推薦用呢個AQ消毒防疫噴霧可以殺菌抗敏,改善抵抗力 ,平衡返免疫系統。

我會噴於鼻孔內或者向住面部噴。兩位公主年紀細,我會叫佢地圍住自己噴。

用左一排,鼻塞改善左,特別早上起身時,都唔會打噴嚏和流鼻水

 

想知更多AQ產品詳情可到:皇牌消毒殺菌噴霧 | 淨化空氣甲醛 |對抗濕疹鼻敏感|AQ Bio

This entry was posted in 其他, 孕前準備, 湊仔經, 產前產後 and tagged , , . Bookmark the permalink.