女生必睇!解決內分泌失調 養顏首選!Lanluis英國皇室護理 還原靚靚膚質

女生必睇!解決內分泌失調 養顏首選!Lanluis英國皇室護理 還原靚靚膚質

 

女人天生就係貪靚嘅動物,會願意花好多錢係外表上,誓要執到靚一靚為止。正正因為個個都只會顧住外表而好容易忽略內在嘅重要性!

 

內在係指咩?當然係將內分泌問題,因為內分泌一旦失調嘅話會直接影響我哋嘅膚質(外表),因而皮膚就好容易出現各種,斑點、痘痘、血氣和月經不調等問題。

 

所以外表點整靚靚都好,好多時都只係暫時性,問題好快就會浮現返。因此想變靚必定要先調理好內在問題(內分泌)。

 

 

要調理內分泌就得靠【Lanluis英國皇室護理:內分泌暖宮療程】,由英國Lanluis科研團隊研發,綜合科技研究 x 香薰美學,以養生為基礎,由內分泌系統著手主力改善女性體質,從而由內而外全面養好身體。

 

點解【Lanluis英國皇室護理:內分泌暖宮療程】咁重要?因為佢有助強化子宮、平衡內分泌系統、調節女性荷爾蒙,更可減輕經期不適感,延緩及舒緩更年期症狀,真正由內靚到外!

 

療程開始嘅時候,治療師會先用Lanluis指定嘅按摩油來幫我『開背』先,『開背』姐係先幫我打通穴位,有助加速血液循環,做到排毒功效。治療師用手按完會再用原廠機頭轆下,熱熱地幾舒服, 感覺係好舒服好似去咗按摩,做到就訓著。

 

 

按完背之後就到肚腩仔,肚嘅部位會以手同機配合一齊做。先係用手按咗先,按嘅時候感覺肚入面嘅腸好似都係到運動緊,會有一下無一下咁發出“咕咕”聲。每次一聽到有聲就覺得好尷尬,唔講以為係肚餓。

 

手按完之後就照舊用返部機係到肚腩仔上面轆下轆下。轆咗一陣,大慨十分鐘多,又用返手按下推下。差不多臨按完嘅時候,治療師就會推返啲肚風出來,可以減低肚脹感,改善腸胃問題。

最後就會用Lanluis特製嘅藥粉(當中包括沉香、香附、川芎、當歸、丹參

)加精油,混合成一粒球體直接敷係肚臍上,再痴多張暖宮貼,貼大慨半小時就完成。

 

療程完結之後仲會聞到陣陣嘅中藥味,但唔係難聞刺鼻果種。做完成set療程個人好似放鬆咗,第二日起身食完早餐就逼不及待想去“辦大事”,順暢得來去完個人好似輕埋,肚腩仔望落都好似無之前咁脹,同埋好似無之前咁怕凍。

 

對我來講,呢個Lanluis英國皇室護理之調理內分泌療程基本上一次就見到效果,如果想養好個身子可根據佢地嘅建議再考慮要唔要多做幾次。

 

 

如果你哋都有興趣嘅可以聯絡下佢地àWiish derma (經熟人介紹過去做)

Facebook:https://www.facebook.com/Wiishderma-3193751517316671/

Whatsapp: 63541448

This entry was posted in 健康瘦身, 美容療程, 護膚 and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.