Vegie首個博客活動 X 電視廣告發佈會

代餐減肥相信大家都聽過。大食如我之前諗住食代餐增加飽腹感,減少平時攝取量。

但點知仲愈食愈多,食完唔好味既代餐令我更加想食好西。

上星期獲邀出席了 「Vegie首個博客活動 X 電視廣告發佈會」,餐前一杯,輕鬆飽住瘦?!

大會還邀請了美女代言人 #朱智賢 小姐分享,原來朱朱平時唔算常做運動,佢既減肥方法係食用 #Vegie瘦身果昔,代替零食和正餐。

今次仲一次過試齊4款味道嘅 Vegie #Smoothie輕斷食瘦身, 飲得嘅神仙水#Vegie奇蹟美肌甘酒 !

聽到興高采烈,試飲完還可以「親自炮製」。

大會拿出生果,不同味道的vegie 產品,乳酪,讓大家一齊自製Smoothie Bowl

酒鬼我最中意甘酒,又甜又有酒香,仲可以令我擁有靚靚皮膚。(不過其實甘酒vegie沒有酒精,大人細路都飲得呢)

再一齊做甘酒。拿回家浸泡在60-80度的水發酵,美味甘酒done。

大家都玩得樂而忘返,玩住飲,飲住瘦呢!

 

產品資訊:

Vegie瘦身果昔系列

#巴西莓果昔: 超級食物巴西莓又被稱為「生命之果」,有效抗氧化,,可加速新陳代謝!

#青汁果昔: 180種植物酵素,排毒清宿便

#超級抹茶果昔: 美白排毒去油,減走脂肪

#HMB機能瘦身果昔: 提供蛋白質,加快消脂 #奇蹟美肌甘酒

甘酒蘊含甘酒酵母、米麴菌,發酵過程中產品嘅酵素、維他命B和氨基酸,係預防老化的重要元素

#燃脂截撃瘦: 3粒就包含左20種蔬菜,當中7大瘦身成分仲可以阻隔及抑制鹽、醣、脂

3重功效,排鹽、阻糖、隔油!

就算日日出街食到好飽,只要餐前食一包都可以瘦啦!

Vegie 又好味又有飽足感,完全顛覆代餐的舊有慨念,正啊!飲杯!我~要~瘦~啊~

#vegie瘦身果昔  #Vegie奇蹟美肌甘酒 #健康食品 #瘦身 #減肥 #減肥產品 #美肌食 #健康 #Vegie

This entry was posted in 健康瘦身, 健康養生, 其他 and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.