融入家中的小法寶 – 虎標萬金油

自從 BB 出世,Mama Cherli 自問對泵奶都無偷懶。也有試過唔同品牌的奶泵,就算用到最細的度數,乳房都會泵到甩皮,痕癢不已。
唯有用雙手泵奶,但每朝早瞓醒必定雙手麻痺,感覺酸痛無力。
要止痛但又唔想成日睇醫生食止痛藥,就要用下一直守响屋企門口的 虎標萬金油 吧~
相信大家都知道 虎標萬金油 係百年品牌,超過 100 個國家銷售,唔需要多介紹吧~
以前細個覺得 虎標萬金油 好大陣味,但阿媽一見我有咩頭暈身慶,例如肚痛咁,會幫我响肚臍打圈搽少少,很快舒緩不適。
話說回來,以前搽的 虎標萬金油 係白色,而今次用的是紅色。
Mama Cherli 薄薄地响虎口位搽一層,已經感覺到陣陣的冰涼,細心聞一聞,帶著陣陣草本的氣味,改變我對它的看法,並不會覺得老套抗拒。
最開心的是虎口位的痛楚迅速舒緩,條筋好似鬆咗好咗好多,手指已經無咁痺啦~

 

其實 Mama Cherli 的 99 都一直有用架~
見到佢放响手袋入面,每逢湊孫放學俾蚊咬都會搽搽,有效止痕制腫。
虎標萬金油 果然係我們一家大細的好幫手呀~
欲了解更多有關品牌的詳情,請瀏覽以下連結︰
謝謝各位收看,希望大家喜歡,歡迎任何合作和試用或出席活動
My Email: shirleylkl1002@gmail.com
我的 社交 平台Click Here
我的 Blog 平台Click Here

温韾提示:是次產品由 品牌 提供。請各位自行衡量產品是否適合自己。如有需要,請先請教專業人士之寶貴意見。

This entry was posted in 健康 and tagged . Bookmark the permalink.