瞓覺都可以為雙眼注氧 – VIIcode淡化黑眼圈氧眼貼

人人都話生咗 BB 的頭一個月,一定唔會有覺好瞓。
Mama Cherli 平時對黑眼圈經已差唔多去到鼻頭,如果到時無得瞓的話真係唔知頂唔頂到,趁住而家放假真係要把握時間盡情做好護理,所以呢次就敷 VIIcode淡化黑眼圈氧眼貼
VIIcode淡化黑眼圈氧眼貼
VIIcode首款專門針對黑眼圈的劃時代革命性產品,經特殊工藝精制而成的奢華凝膠精華,裹攜滴滴精純,珍貴無比的品牌靈魂成分——活氧植物萃取精華Ecological Oxygen Plant Extraction,黃金配比獨特的高濃度淡化黑眼圈萃取精華,源源不斷地將養分和水分深層導入肌膚底層,瞬間活化微血管的血液循環能力,如磁鐵般吸走黑色素及色素沉澱,令肌膚煥然壹新,回復青春,顯著淡化黑眼圈,撫平皺紋,時刻保持瑩潤彈嫩的健康狀態。
一盒 VIIcode淡化黑眼圈氧眼貼 共有 6 對眼膜,只要打開包裝盒,就會見到每包眼膜是自成一格載著,設計真是一絲不苟。
每包眼膜的包裝袋很簡約,不過反轉背面的描述是圖文並茂,非常清晰。
只要輕輕力就可以撕開包裝袋,取出膠托上的眼膜。
用的方法很容易,只要取出眼膜,把軟膠膜小心地拉開,然後貼上眼底就可以了。
根據包裝上的描述,說明不要使用超過 8 小時,所以 Mama Cherli 就去瞓番個靚靚的晏覺先啦~
用後感:
其實 Mama Cherli 在貼上眼膜後和睡著前的期間,即時感覺到有陣陣的冰涼,真係非常舒緩。而質地方面,一邊是布而另一邊是軟膠,真係舒服到一個點呢~
另外,因為而家個肚真係好大,已經唔可以平躺而睡,要一時左側或者右側至瞓到,而 VIIcode淡化黑眼圈氧眼貼 係貼的方式敷眼,所以一定唔駛就住睡姿,真係好方便和省時。
直到睡醒後拉開眼膜,真係見到黑眼圈淡咗同埋細咗好多,而且眼底唔會再感覺乾痛。
後記:
VIIcode淡化黑眼圈氧眼貼 既方便易用,而且功效顯著,我諗到時放完假差唔多要返工嗰陣,真係幫到手為雙眼做急救。
欲了解更多有關品牌的詳情,請瀏覽以下連結︰
謝謝各位收看,希望大家喜歡,歡迎任何合作和試用或出席活動
My Email: shirleylkl1002@gmail.com
我的其他平台
温韾提示:是次產品由品牌提供。請各位自行衡量產品是否適合自己。如有需要,請先請教專業人士之寶貴意見。
This entry was posted in 護膚 and tagged , . Bookmark the permalink.