孕期也可放心用 – LEADERS INSOLUTION 高效補濕修復面膜

終於開始放產假啦~
諗起放假前嗰三至四星期,工作真係忙到不得了,要小寶寶同 Mama Cherli 一齊頂,而家真係要開始補償番佢。
在補償佢之餘,自己都趁住未作動之前,開始慢慢做吓家務同埋清理私人事務,同埋要多多休息,所以選一款安全度高的補濕面膜真係好重要,而這次我選了 LEADERS INSOLUTION 高效補濕修復面膜
反轉 LEADERS INSOLUTION 高效補濕修復面膜 的背面,相關的介紹是非常清楚,包含中英文描述,仲要圖文並茂,真係好貼心。
只要輕輕力撕開包裝袋,就可以拉出面膜,精華真係超級多,係成張濕透的,拉出來直至打開都要非常小心翼翼,以免弄破。
清洗過臉後,把展開了的面膜慢慢敷上,覺得它的布質很軟滑,而且剪裁非常貼面,加上有陣陣清新的味道,是非常舒服的。
用後感:
Mama Cherli 敷了大約 15 分鐘,整個過程是完全不會覺得痕癢,是非常温和的。
敷完之後拉開面膜,肌膚表面留低不少精華,輕拍肌膚能幫助精華更吸收,最後再以清水沖洗,即時覺得肌膚柔軟了,而且精神了不少,最重要的是肌膚的水油比例均衡了。
後記:
Mama Cherli 用完之後,覺得這款面膜真係又平又好用,真係好合適像我這種超級乾又怕敏感,但又想敷得實惠,日日用都唔會覺得肉痛。
欲了解更多有關品牌的詳情,請瀏覽以下連結︰
謝謝各位收看,希望大家喜歡,歡迎任何合作和試用或出席活動
My Email: shirleylkl1002@gmail.com
我的其他平台

 

温韾提示:是次產品由 Safer Choice 放心試 提供。請各位自行衡量產品是否適合自己。如有需要,請先請教專業人士之寶貴意見。
This entry was posted in 護膚 and tagged , . Bookmark the permalink.