斑斑BYEBYE全靠Pico皮秒激光Beverly Skin Refining Center

我生完第2個小朋友之後面上開始見到有輕微斑斑出現,襯佢情況未惡化我想快快處理左佢,知道呢幾年越多越流行激光去斑,但我知道皮秒激光係近年最流行而且最有效,但要做一個信得過的皮秒激光療程,梗係要睇下部機有無國際認證啦,好開心早前我去左Beverly Skin Refining Center體驗Pico皮秒激光療程,佢用上755波長 比以往只用 1064波長的治療速度更快,加上佢係國際級水準級醫學儀器,有歐盟CE認可等等國際認可,療程自然更有信心啦!!

Beverly Skin Refining Center位於佐郭MTR行一分鐘即到,交通非常方便,上到去見地方好乾淨光猛,每次療程都會喺獨立房間內進行,治療師首先幫我洗面落妝,再做去角質將我面上所有污糟野處理乾淨後,就會同我進行4D皮膚分析。

4D皮膚分析可分析到我面上所有問題,透過不同色光及3D智能影像,自動偵測肌膚問題並進行分析,包括敏感情況、斑斑情況、連皺紋情況通通都CHECK到出來,【斑點檢測】呈現曬斑、雀斑、痘疤、痘印、痣及血管性病變等皮膚問題。【棕色斑檢測】檢測黃褐斑等深層皮損的分布狀況及面積大小,可以更好地進行激光祛斑治療之餘,亦比我知道咩療程先係最適合我。我本身面上雀斑不多,但深層斑同敏感情況就不太理想,所以Pico皮秒激光都可以幫我解決呢方面問題。

首先治療師會先替我做一個透明質酸補濕面膜,等待大約20分鐘,皮膚補充水份後再進行激光可以令到效果更好。

PICO PLUS 第二代755蜂巢皮秒激光技術,相比傳統激光其擊破黑色素速度比傳統納秒雷射快7倍之多,更快速,高效地震碎色素,真正做到「秒殺」色斑,做一次便有顯著效果。

我面上暗瘡卬特別多而且有少部份凹凸洞,Pico皮秒激光有專利蜂巢治療頭為凹凸洞、暗瘡皮膚剋星,透過130片聚集鏡片組成,將激光能量提高20倍,刺激皮膚真皮層,啟動修復生長因子,極速撫平凹凸洞及治療暗瘡印、毛孔粗大,是目前最安全治療凹凸洞的激光。

皮秒激光有多波長治療,755蜂巣皮秒激光,專利波長能美白去印、去凹凸洞、去疤痕印、收細毛孔、去細紋,全面做到有效去除中淺層色斑。

過程一D都唔痛,而且佢係一個無創治療,可以保護表皮沒傷口、不紅腫、不結焦,療程後立即可如常上妝保養,免除傳統激光麻煩的恢復期。

用完之後皮膚完全無紅腫情況,面上之前有D淺色斑斑己經無左,連暗瘡卬都淡左,治療師話以我的情況不算嚴重,只要做多幾次斑斑就可以全部BYEBYE,所以話預防勝於治療,面上見唔到有班唔代表底層無架,如浮左上面先處理就會難好多呢,除左斑斑之外,有以下問題的朋友都適合做Pico皮秒激光療程架,大家有興趣可以去Beverly Skin Refining Center查詢或預約療程啦 ^^

  • 有淺層斑、深層斑、荷爾蒙斑、老人斑、黄褐斑、等各種頑固色斑人士;

  • 能刺激膠原細胞活力,增加皮膚彈性,減少油脂分泌,解決暗瘡、千年印問題,令皮膚回復光滑;

  • 洗眉、洗紋身、胎記

  • 改善膚色暗沉不均,美白、嫩膚,能收細毛孔、撫平細紋;

  • 有凹凸洞、疤痕印、痘印、凹疤;

  •  洗眉、黑眼圈等問題。

Beverly Skin Refining Center

佐敦分店 佐敦彌敦道198號寶安大廈20樓全層 26445566

https://www.facebook.com/beverlyskin.refining.center/

www.facebook.com/1437ritaandhim

感謝Beverly Skin Refining Center提供療程體驗,歡迎大家給予意見,如有任何邀稿或產品試用,請電郵聯絡: ppqq1437@yahoo.com.hk,我的BLOG平台分享包括: InstagramBlogspotBeautyExchangeOh爸媽、24partent專家博客Weshareshe.comtheZtyleELLE.comstyle-tips,  U BlogEsdlife靚太clubQOOZAMybb.com,  ClassesWePlay星級bloggerMamibuy駐站部落客OpenRice(級別4

This entry was posted in 美容療程. Bookmark the permalink.