擊退更年期,唔使練功嘅!

成日話女人唔補好易老,一過30就會俾人叫「中女」、「剩女」。曾經聽過有人話「後生的時候就好介意其他人話自己細個;過咗30歲之後就勁enjoy人哋話自己細」,你現在又是哪一種?香港女生又叻又獨立,好多時不知不覺間都積累咗大量壓力而不自知‥‥‥

成日都會有人話「世上只有懶女人,沒有醜女人」,今時今日只係保住外表已經唔足夠,要由外到內,再由內到外去養生先得﹗曾經聽過一個36歲就停經嘅臨床案例,患者因為平時工作壓力過大,卵巢功能維持唔到身體嘅運作,令到佢失眠、心煩、多疑,更年期提前嚟搵佢!唔想咁樣,當然要好好保養啦!不過30歲開始,新陳代謝已經減慢,淨係用多啲護膚品同做多啲運動又點夠呢?

又唔使自行練長生不老功嘅,德善健康管理嘅中醫師同營養師會齊發功,中西醫合壁幫你抗衰老。中醫功力深厚,幫你搵出問題所在同提升身體機能,而營養師就從飲食入手,教你食得健康!

有德善嘅兩路高人幫助,自然day day都容光煥發啦,仲使乜驚更年期提早搵你,更加唔俾人叫「中女」!

This entry was posted in 護膚. Bookmark the permalink.