sommeroverføring til Premier liverpool drakt League-lederne Chelsea

Arsene Wenger-bannere vises over hele verden, Mesut Ozil er mesteren av illusjon og mye mer i The Sweeper. Arsenallegenden og nåværende T-assistent Sol Campbell diskuterer Arsene Wengers s nåværende situasjon og fremtid i Emiratene. Ian Darke blir med i besetningen for å svare på tweets på Man City og Arsenals FA Cup-sammenstøt, verdens beste fotballsteder og mer. LONDON – Arsene Wenger har slått av Alexis Sanchezs kommentarer om å ønske å spille for et lag med en ‘vinnende mentalitet’ og sa han mener både han og Mesut Ozil vil bli hos Arsenal. Sanchez fortalte chilenske medier i den internasjonale pause at han er glad i London, og at ‘jeg’ vil være i byen, men med et lag som vinner ting, det har en vinnende mentalitet. ‘ Noen synspunkter som han vil ha en sommeroverføring til Premier liverpool drakt League-lederne Chelsea, men Wenger fortalte en pressekonferanse at han tolket kommentarene ‘på en veldig positiv måte’. ‘Det er bare ett lag i London, så han er glad,’ sa Wenger med en latter. Sanchez og Ozil er begge ute av kontrakt neste sommer, med forhandlinger om utvidelser på vent til etter slutten av sesongen. Wenger benyttet nylig Sanchez til Arsenals viktigste Premier League-spill i Liverpool etter at spilleren var stormet ut av en treningsøkt. ‘Men han advarte mot å lese for mye i Sanchezs siste kommentarer. Alexis Sanchez har vært knyttet til et sommerflytt til Chelsea. ‘Jeg tror personlig at han er glad her,’ sa han. ‘ Jeg håper at han vil bli hos klubben, men generelt tror jeg at du også må være veldig forsiktig når Folk gir intervjuer i hjemlandet. ‘Fortolkningen er ikke alltid akkurat hva de vil si jeg ser ingenting i det – han sa at han ønsker å vinne mesterskapet, det er det alle ønsker. Kontrakten snakker med Arsenals stjerneduo har arsenal drakt stanset over lønnskrav og usikkerheten rundt Wengers egen fremtid. Men franskmannen sa at han fortsatt tror at de vil ende lykkelig for Gunners. ‘Jeg tror personlig at de begge vil bli og jeg håper at klubben vil finne en avtale med dem,’ sa Wenger. Sanchez og Ozil er begge forventet å være tilgjengelige for søndagens sammenstøt mot Manchester City etter å ha trukket opp bekymringer ved å spille for sine landslag i pausen. Wenger sa Ozil ‘kom tilbake dedikert og jobbet veldig hardt denne uken’ etter å ha savnet 3-1 tapet på West Brom med hamstring skade. Mesut Ozil har blitt anklaget for å gå bort i de store spillene denne sesongen. Arsenal har dårlig trening på søndag for å komme seg på topp fire, etter å ha falt til sjetteplass etter en alarmerende nedgang som inkluderer fire tap i de fem siste ligakampene. Og Wenger sa følgende resultater har gjort det så Ozil og Sanchez begge ender opp med å bli. ‘Det er en merkelig sesong fordi vi spilte 20 kamper ubeseiret. Hvis du ser på våre offensive tall, er de veldig gode, ‘la han til.’ Men jeg sitter heller ikke her og sier fotballdrakter at vi ikke har feil eller svakheter i vårt lag, fordi vi har. ‘Resultatene er der, jeg tror det er en veldig, veldig sterk base, men laget må styrkes, selvfølgelig.’ Wenger brukte en del av den internasjonale pause som jobbet som en pundit hjemmefra i Frankrike, og sa at han var imponert over bruken av en videoassistert dommer i det vennlige Frankrike og Spania. Videoreplikater ble brukt to ganger i det spillet for å gjøre avgjørende offside-beslutninger, både i Spanias favør som de vant 2-0. ‘Jeg sto opp etter kampen og tenkte’ vi er veldig dumme, hvorfor skjedde det 15 år siden? ” Han sa. ‘Det viser bare bayern munchen drakt kortermet at fotballverdenen fortsatt er en regressiv verden som er redd for å gå videre, og jeg tror det burde ha skjedd lenge, lenge siden. ‘Personlig har jeg alltid vært i spillet, og spillet har vist at … Det er definitivt som kutter ut all forstyrrelse og ønske om å korrupte dommere.’ Det eksisterer i verden, vet du. Denne typen video vil Være en veldig god plan å kjempe mot det også. ‘
http://fotballdrakter2018.seesaa.net/article/450097797.html
http://valentina.comunidades.net/arsenal-drakt-kortermet
http://memates.com.au/blogs/4422/
http://foballdrakter.quebecblogue.com/billige-fotballdrakter/
http://codewhack.com/groups/2429
http://elosinternacional.com/blogs/view/5916
http://fotballdrakter.zumvu.com/andien-svarte-ogs-p-liverpool-drakt-barn-ordene-oppriktige/
http://www.wikiword.eu/fotballdrakters/2017/05/20/fornoyd-med-det-fotballdrakter-han-har-sett-hittil/
http://www.corporate-politics.net/blog-e41331-barcelona-drakt-kortermet.html

This entry was posted in 運動 and tagged . Bookmark the permalink.