måtte være lenger juventus drakt kortermet unna

Arsenal og Leicester så ut til å være 0-0, til Robert Huths uheldige avbøyning satte ballen i sitt eget net. Arsenal og Leicester så ut til å være 0-0, til Robert Huths uheldige avbøyning satte ballen i sitt eget net. Arsene Wenger deler sine tanker på sin side ‘s seier over Leicester og ser frem til Nord-London derby denne helgen. LONDON – Arsene Wenger har forsvunnet Alexis Sanchez for sine forsinkelser i onsdagens 1-0-seier over Leicester, som skylder en kontroversiell hendelse på dommeren. Sanchez ble booket i skade tid etter at han blokkerte Christian Fuchs fra å ta innkastet andre og Leicester-spilleren endte med å kaste ballen rett på Arsenal fremover. Ballen syntes å slå Sanchez på skulderen, men Chile internasjonale falt til bakken og klemmet ansiktet sitt. Det var uklart om Sanchez var booket for simuleringen eller for å blokkere innkastet. Wenger hevdet at Sanchez ikke var klar over at han måtte stå minst to meter unna sidelinjen. ‘Jeg tror han ikke visste at han måtte være lenger juventus drakt kortermet unna. I tillegg må jeg si at dommeren ikke fortalte ham. Etter det første forsøket, sa dommeren ikke at han måtte flytte bort,’ sa Wenger til en pressekonferanse . ‘Etter det fikk han et gult kort fordi han ikke respekterte regelen. Jeg aksepterer det. Fordi han ikke var på riktig avstand. Dommeren skulle ha fortalt ham eller linjemannen. I tillegg tror jeg Fuchs var Heldig ikke å få et gult kort fordi han kastet ballen på ham med vilje. ‘ Wenger insisterte også på at han ikke så hvor ballen hadde truffet Sanchez, avbøyde noen forslag til en kontrovers over hans tilsynelatende dykk. ‘Jeg så i boksen, som du kan forstå, fordi jeg trodde faren ikke er Alexis, faren er hva juventus drakt barn som skjer i boksen,’ sa Wenger. ‘Jeg så at det slo meg et sted, jeg vil se på videoen.’ Robert Huth går inn for en takling på Alexis Sanchez i Arsenal s 1-0 seier mot Leicester City. Leicester-sjefen Craig Shakespeare nektet også å si om han trodde Sanchez hadde spillespillet. ‘Det er ned til Arsenal for å håndtere Sanchez,’ sa Shakespeare. Sanchez ble deretter taklet av Henger i nærheten av Arsenal-dugoutet i siste øyeblikk, med Wenger fremover for å hjelpe ham. ‘Huth gikk virkelig inn på ham, jeg fikk ham blødende fra leppene,’ sa Wenger. ‘Touched ham kanskje i ansiktet jeg vet ikke om det var tilfeldig eller ikke.’ Sanchez selv postet et bilde av seg selv med en blødende leppe etter kampen, og sa: ‘Glad for seieren, men endte med en hovent leppe.’ Arsenal sliter med å bryte ned en stædig Leicester-side og trengte et heldig mål i det 86. minutt for å bryte dødsfallet, da Nacho Monreals skudd avledet fra Huths bryst og inn i nettet. Vinneren fortsetter å leve Arsenals håp om å klatre tilbake i topp fire, selv om lagets nye bakre tre-formasjon så mindre overbevisende enn i 2-1-seieren over Manchester City i FA Cup-semifinalen på søndag. Wenger vendte tilbake til en back fire i de siste 20 minuttene etter at Danny Welbeck kom på for Kieran Gibbs, da Gunners kastet forsiktighet mot vinden. ‘Du kan se at vi har noen tunge billige fotballdrakter ben, men vi var seriøse, ga ikke bort noen sjanser. Kanskje manglet vi litt fart i spillet vårt for å få dem ute av posisjon. Men de forsvarer seg veldig bra, Leicester, og de er veldig vanskelige å komme seg ut av posisjon, sier Wenger. ‘Til slutt tror jeg vinneren belønner laget som tok initiativet i spillet.’ Samlet er vi veldig fornøyd med det, fordi vi vet at de tre punktene vil være veldig vanskelige i kveld. ‘ Spurt om gevinsten holdt lagets fire største håp i live, svarte Wenger: ‘Ja, vi har en fordel, og det er fordelen av klarhet. ‘Vi må vinne våre spill, og det er derfor hver gang vi ikke kan være fornøyd med 0-0. Vi har absolutt å ta gamble for å prøve å vinne spillet til enhver pris. ” Arsenals seier ble imidlertid skygget litt av en kneskade opprettholdt av Laurent Koscielny, som ble tvunget til å holde seg i de siste 10 minuttene da Wenger allerede hadde brukt sine tre erstattere. Koscielny vil bli vurdert før søndagens knase nord London derby mot Tottenham, men noe fravær ville være spesielt uvelkomt, manchester united drakt gitt at Arsenal allerede er uten Shkodran Mustafi i sentralforsvaret. ‘Koscielny har et kneproblem, men jeg vet ikke,’ sa Wenger. ‘Jeg må sjekke.’ ‘
http://fotballdrakter2018.seesaa.net/article/450097797.html
http://blog.roodo.com/fotballdrakter/archives/61523905.html
http://hermelinda.mihanblog.com/post/5
http://margher.blogghy.com/note/1412746/imama-skal-manchester-united-drakt-barn.html
http://lerumbasocial.com/blogger/16403/sa-at-avtalen-manchester-city-drakt-kortermet-med-japansk-klubb.html
http://icoolly.com/blogs/1704/8866/lykkes-de-med-dortmund-drakt-barn-a-ta-opp-10-15
http://fotballdrakter.simpsite.nl/roma-drakt-barn
http://margarette.qsite.dk/199447/
http://fotballdrakt.hatenablog.com/entry/2017/05/21/034759

This entry was posted in 運動 and tagged . Bookmark the permalink.