打破傳統@A-PLUS HydraFacial with TNS水漾煥膚膠原再生療程

瀏覽人數: 644

大家有冇去做facial啊?傳統facial必定經過peeling、針清,但每次經過呢d步驟,都必定痛到標曬眼水,唔痛,又覺得個美容師係咪認真ga?

但原來而家一個療程,就可以全部skip曬呢d難忍嘅步驟,就係A-PLUS嘅HydraFacial with TNS水漾煥膚膠原再生療程,過程中絶對冇不適或者唔舒服嘅效果tim!而家就為大家分享吓呢個療程係點做啦!

好多醫學牌子的skin care賣,仲有大把雜誌比客人睇,就算等入房其間,都唔駛怕悶!

房間都算寛敞,至少可以四邊落床

嘩,驚喜位,竟然在做療程前,可以先影相照皮膚狀況喎!

唔睇到底層,都唔知,原來我始終最大問題,還是色素問題,底層色斑問題,好嚴重!

好啦,入戲肉lu,今日treatment中的主角出場了!


HydraFacial with TNS水漾煥膚膠原再生療程,呢個療程係利用「雙向引流」技術,能有效磨走及吸走面的角質死皮及污垢。利用真空水刀的吸吮功能,將已推至表面的黑頭、白頭、皮脂和污垢抽走,同時為皮膚注入高濃度水份精華,徹底做到無痛深層清潔及鎖水保濕功效。

而呢個療程其中一個step,係會將臉上所有的污垢,經吸管,吸到入呢個空樽度!

好啦,講完咁多,就正式開始療程了!個感覺真係好得意,好似有個吸盤係度係咁吸吮我塊臉咁!

療程的第一及第二個步驟,利用「雙向引流噴注」技術,以獨特設計的螺旋式治療頭輕輕擠出毛孔內污垢, 同時治療頭兩側的真空負壓孔隨將污垢吸走,能疏通毛孔及深層潔淨肌膚,一送兩吸的設計配合真空負壓技術,能將適量的美溶液 及水分輸送至肌膚表面,溶解的老舊角質及油脂污垢,然後連水將污垢物一併吸走。專利的雙向引流設計,治療頭中心的吸孔作為美溶液輸送的出口,治療頭斜邊的兩個吸孔則作為收集廢物的入口。

而第三個步驟為TNS水漾煥膚膠原再生療程,換上導入式治療頭,將TNS Serum送至全面。此精華含有超過110種穩定的人體生長因子、抗氧化物、水溶性骨膠原及氨基酸,激活自我修復系統,有效煥發膠原蛋白再生,能有效緊緻去皺,徹底做到無痛深層清潔及鎖水保濕功效,令肌膚回復年輕。

其實做完成個療程後,皮膚質素較之前好了,就算未搽skincare,都完全沒有乾的感覺!而皮膚反應可能會有少少微紅,但唔會覺得唔舒服的,比起平時針清啊,peeling啊,少事一樁

而完成個療程後,睇吓嗰之前個空樽嗰個樽,其實唔係水嚟㗎,喺係我臉上吸出嚟嘅污垢嚟㗎,幾恐怖!估唔到自己塊臉可以咁污漕!

唔好以為導入完,成個treatment就完啦,A-PLUS想大家要靚,就靚到底,會再敷埋個collagen hydra-boosting mask,成個療程先為之大功告成!個mask又幾好喎,連眼都可以敷埋!正正!

做完呢個treatment後塊臉真係超白淨有光澤同乾淨咗好多!超讚啊!真係睇得見的效果啊!

A-PLUS嘅HydraFacial with TNS水漾煥膚膠原再生療程真係可以有relax瞓住的感覺,但而又唔痛,而又可以一次過做到無痛、淨、白、滑、美的效果呢!

想知更多關於A-PLUS嘅療程資料,可以去以下links了解吓:

http://a-plusbeauty.com.hk/

https://www.facebook.com/aplusbeauty.com.hk/?fref=mentions

以上產品及產品資訊,全部由品牌提供

This entry was posted in 美容療程 and tagged , , , , . Bookmark the permalink.