Skin Max Medical Laser Centre星級皇牌『經絡魔術手』療程,救救我的雙腿吧!

上個月,其實成個月小妹都好小蒲頭,因為我去咗8日關西之旅,而去旅行時,真係唔誇張!咩嘢美食都放落口,食到肚滿腸肥返嚟,再加上四周圍睇唔同景點, 行得多又企得多,令到双腿都勁水腫。

 

 

好彩返嚟後,有機會可以去肌妍醫學美白袪斑專家 Skin Max Medical Laser Centre 做番個星級皇牌『經絡魔術手』療程啫!其實呢個療程可針對厚硬脂肪、肌肉,速效去水腫,收緊鬆弛贅肉。啱曬旅行回來後的我!

 

呢個療程係配合微電流魔術手套+正宗按摩手法幫腿部開通穴位

 

第一嘢個感覺,我都嚇親治療師,治療師以為我好痛,我話唔係啊,痛就唔係好痛,有d似比蟻咬的感覺,同玩嗰d電腳板底嗰d機,d感覺有d似,所以感覺係ok的!

 

 

 

做完第一part,之後再用磁叉幫身體排酸

 

磁叉個對點仲勁,d位好準,所以有丁點痛啊!但治療師好好,係咁同我講嘢,等我分散注意力!仲提我唔好企咁多,同要得閒拉吓個小腿筋,等佢唔好咁死實!仲叫我當日要飲多d暖水,排出身體毒素呢!

 

 

做完真係成隻腳鬆曬呢!仲明顯見到已做的那一隻短腿,比未做的那一邊,小腿瘦咗唔少呢!一嚿大一嚿小的感覺!爽啊!

 

 

下次要希望可以試腰,因我的腰肥咗好多!慘不忍睹啊!

 

療程後仲有紅棗雪耳茶飲呢,巧窩心啊!

 

 

您哋想試下『經絡魔術手療程』有幾勁?http://bit.ly/2n3BYI5 click入去試做啦!

 

以上產品及產品資訊,全部由品牌提供

Posted in 個人, 健康, 其他 | Tagged , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

喜氣洋洋@Kan’s Beauty觀塘舖分店開幕Party

六月頭時,得到Kan’s Beauty的邀請,可以出席到佢哋係觀塘舖分店開幕Party,真係好榮幸呢!

其實小妹去到先知,原來Kan’s Beauty的代言人係陳自瑤(YOYO)小姐呢!張poster影得佢好靚!

 

原來Kan’s Beauty觀塘舖分店呢度,女賓部,有成10間房,都算幾大喎!其實原來呢度仲有男賓部的,但礙於做緊生意,唔方便入內呢!

 

 

房間內都算幾寛敞喎!

 

做完療程,仲有靚靚化妝室,比您妝好身先走呢!仲有獨立洗手間呢!真細心!

 

 

呢度d模,就係Kan’s Beauty最出名小顏美學療程的人客臉模,可見成個過程都有臉模去跟進,由大臉去到小臉呢!

 

見有d大去到小都幾跨張!

 

 

參觀完一陣,今日party好快就正式開始了!

 

先由靚女PR介紹Kan’s Beauty的小顏美學系統,主要針對面型輪廓改善、瘦面去皺及無創拉提,共分為三部份互相配合。而此療程亦屬非入侵性及非創傷性,治療過程絶無任何危險及副作用。效果媲美整形,但無需開刀削骨和打針,都有整形效果,完成一個療程一般都可以維持超過5年的時間。

 

菅式美容是香港唯一獲得"韓國小顏骨氣気美容協會"認可的美容中心,中心所用的"骨気"整形療法由韓國殿堂級骨気導師菅貞子所創立的。而菅式美容的骨気師,都需要進行全日制療法培訓及考核,資格得到認可後,骨気師才能為客人提供服務。

 

另外Kan’s Beauty更引進了其他新的儀器機療程,包括:

 

- TherMatrix膠原增生療程,可令肌膚膠原再生,重建真皮膠原蛋白高頻熱能滲透致皮膚底層,即時緊實,讓肌膚回復飽滿彈性。


-
BTL Vanquish隔空溶脂(FDA認證)療程,利用"標靶式射頻"及專利獨有TUNING調諧技術,實時主動追蹤脂肪層,最大範圍270度環迴溶脂。

 

 

介紹完以上事項後,唔好以為就咁完啦!

 

原來今天還有特別嘉賓來呢!快d請佢出嚟啦!

 

原來特別嘉賓就係菅式美容的代言人,陳自瑤(YOYO)小姐呢!

 

佢真人真係好瘦,好靚!唔通呢d就係菅式美容嘅功效?同埋明星不愧為明星,一舉手,一投足,都好有魅力!

 

YOYO話點解會揀菅式美容,因為佢話好似佢一樣,咁pure同真喎!都講得好啱喎,佢比起CCTVB而家d新紥姐仔,個樣真係又襟睇,又自然!

 

 

YOYO Chit Chat完後,就有砌燒豬儀式,寓意生意興隆呢!

 

唔好講笑,第一次睇呢d儀式,原來隻燒豬真係好大隻!並不是平時食開嗰d乳豬size,真係好鬼大隻!

 

 

砌完燒豬,之後仲有開香檳及祝酒時間呢!

 

 

最後就係大家嘅集郵時間啦,當然唔少得同Yoyo小姐嘅合照啦!

 

睇吓人地幾瘦,我双臂呢!同人哋差幾倍,莫非就係菅式美容嘅功效?等我下次試療程時試吓先!哈哈!

 

 

以上產品及產品資訊,全部由品牌提供

Posted in 其他, 美容療程 | Tagged , , , | Leave a comment

澳洲Swisse女性多元維他命,幫你時刻自信活力!

現今女性地位,已經比以前高,職位更高,雖然小妹話就話係小職員一名,但日日返工做到冇停手,又多新挑戰!有時真係連想抖啖大氣嘅時間都冇!返工時間,已令我好吃力,剩番半條人命咁滞!但回到家,都仲有另一d嘢要處理!其實我已算好了,因為我不用湊小朋友,但都要湊狗仔,仲要買餸煮飯,之後仲要做一大堆家務要做,同埋人開始年紀大,氣力都冇後生時更好,所以要處理以上種種嘢,真係冇返咁上下泊力都唔得啊!

 

 

 

點樣可以令自己更有泊力去迎接每一天的挑戰呢?小妹近排就試咗隻澳洲Swisse女性多元維他命,睇吓佢可唔可以令我有番多d後生d嘅感覺先!

 

 

產品簡介:Swisse的宗旨致力於提高人的健康和生活質量,一直堅信“H&H”理念,“健康&開心”。在自然科學基礎上改善人們的生活,開發產品,幫助人們生活得更健康、更幸福。如今已有數百萬人使用過Swisse獨特系列經科學支持的配方。

而Swisse一直是許多冠軍運動員和國際巨星(Nicole Kidman)、意大利足球國家代表隊、澳洲國奧隊以及前澳洲板球冠軍、傳奇人物Ricky Ponting等人的首選。我們很高興邀得同樣關注健康生活的知名歌手楊千嬅(Miriam Yeung)亦都加入咗Swisse呢個大家庭了!

 

Swisse幫助你健康和幸福生活基於三個原則:

1.    選自來自全球優质原料。

2.    選取的是經過科学或傳統测试支持的原料。

3.    Swisse的產品都經過高標准的質量檢驗。

 

而Swisse女性多元維他命更蘊含40種成分,1顆打造逾40種功效,每粒蘊含多種維他命、礦物質、自然草本精華及其他營養物質。全部取才之優質原料,進食後可支持能量產生及緩解疲勞等功效。

 

 

食用方法:每天進食一粒

 

小妹成日覺得服食呢d營養保充品呢,最好揀早上一起床空肚時服食,感覺上較易吸收!其實粒丸都幾大粒,所以通常我食完呢粒,已經飲了一大杯暖水落肚,又可以作排毒的第一步,一舉兩得!

 

 

 

其實第一天我服食完第一粒時,返工感覺比之前有心有力咗,去到晏晝時間,我都仲好有中氣咁同人講嘢!放工時,冇係車瞓到死咗咁!仲可以留意一下窗外的風景,用心諗吓買咩嘢餸咁tim!

 

而到服食咗差不多一星期後,我好明顯覺得自己連氣力都比之前好,我竟然在放假期間,叫屋企人陪我去吓戶外,行咗大半天山,我還有動力想做其他事呢!真係較未服食Swisse女性多元維他命前混身是勁咁!

 

其實唔好講泊力好咗,個人冇咁易攰咁,其實身體上都有其他部份有輕微轉變,例如手指甲,其實好睇您身體狀況,有時手指甲係您身體差時,會特別的差,但係係呢一星期,我好明顯見到我的手指甲好似充滿咗養份咁,好平滑,仲好有光澤,咁應該証明我個人裡面應該充滿咗養份,較為健康!

 

 

個樣亦較之前有精神了不少呢!

 

 

 

其實Swisse除咗有「女性活力多元維他命」外,仲有專為男仕而設的「男性活力多元維他命」的!有興趣可以買嚟試吓ga!

 

 

 

 

以上產品及產品資訊,全部由品牌提供

Posted in 其他, 美容食品, 美甲, 美髮 | Tagged , , , , , , , , , , | Leave a comment