Derma 21 Medical唔係黑店,皇牌去暗瘡印JANSSEN水漾淨肌面部護理療程,效果比想像中好,Surprise

早前我去試做左 Derma 21 Medical 皇牌21肌齡療程,聽講去暗瘡效果幾好,就諗住俾個機會自己試下,睇下可否恢復面部光滑無印的皮膚!因為都有聽人講過Derma 21 Medical 並非黑店,同醫暗瘡係好犀利既,以前試過好多種方法都沒有太大效果,於是決定去試試睇下係咪咁神奇。最緊要第一步當然係了解療程價格,就算療程有多厲害,荷包是否能夠接受到都好重要,得知3位數就能試到呢個療程,並且功效都好全面,決心試一試。

以下係我當日係Derma 21 Medical見到同遇到既事:
美容環境OK
裡面既人都幾nice,因為係食飯時間,人比較少,我們無須等好耐就有專人帶領,詳細講左療程既內容,並且俾左唔少對於我皮膚狀況針對性既意見,全面分析皮膚問題根源,解釋治療方式,利用最新的醫學科技,了解自己的皮膚質地,發現顧問講得好準確,都幾專業下,唔覺係黑店,我就放鬆晒。

針清手法溫柔
發現呢度D美容師皮膚好好,手勢勁溫柔,暗瘡去膿,消炎,過程有少少刺痛,但係又有種皮膚得到治療既舒適感,訓係張床好舒服同乾淨,差D訓著左。

細緻和認真態度
我面上既暗瘡印其實好多,有些已經唔太明顯,沒想到會一一幫我處理晒,期間講左好多專業知識。

護膚過程
之後就是清潔和護膚的過程,涼涼既感覺皮膚吸收左好多養分,特別乾淨,感到充滿活力,無添加既護膚精華確實不錯,皮膚亦無敏感。

Derma 21 Medical 擁有專業既療程,唔會自己係屋企整到暗瘡紅腫和感染既情況發生。無論是家人或是我D朋友,都睇到我皮膚有改善,特別是過了數日後,暗瘡印幾乎已經完全看不見。

這是一次滿意既體驗,分享左俾大家,原來Derma 21 Medical真係唔係黑店。

This entry was posted in 護膚. Bookmark the permalink.